Pasta de sardele cu rom

Pasta de sardele cu rom este o mancare cu peste delicioasa ce poate fi servit ca si aperitiv. Se foloseste la sandvisuri si la oua umplute.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g pasta de sardele
  • 200 g unt
  • sare
  • piper si
  • 30 ml de rom.

Mod de preparare

Pasta de sardele cu rom este o mancare cu peste delicioasa ce poate fi servit ca si aperitiv. Se amesteca bine toate la un loc pana se formeaza o crema omogena.


Pasta de sardele se foloseste la sandvisuri si la oua umplute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii