Pastrav cu smantana

Reteta de pastrav cu smanantana este o reteta bucovineana simpla, delicioasa si gustoasa. O mancare cu peste cu ingrediente putine, dar plina de savoare.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Pastrav cu smantana

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • Pastrav: 2 buc (300 g)
  • Smantana: 350 g
  • Marar
  • Tarhon
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Se sterge bine pastravul cu un servet.

Se pune la fiert smantana cu sarea, se pune pastravul si se fierbe în jur de 10 minute.

Dupa ce s-a fiert se adauga marar, tarhon, piper. Se da un clocot .

 

Reteta “Pastrav cu smantana“ face parte din proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat la restaurantul “Bucatarasul cel dibaci” cu sprijinul agentiei de relatii publice, Russenart Communications si este primita de la Pensiunea Liliana, din Campulung Moldovenesc, Judetul Suceava (Bucovina).

Produsul “Pastrav cu smantana” poate fi degustat la un pret promotional, în perioada 18 – 25 februarie 2013, zilnic, între orele 16 – 21, la restaurantul Bucatarasul cel dibaci, str. Olteni nr. 3, sector 3, Bucuresti (zona P-ta Unirii – P-ta Sf. Vineri).

 


Pastravul cu smantana se serveste cald, langa mamaliguta si cu sos.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...