Curatati pestele, spalati-l si presarati-l cu sare si piper. Prajiti-l in ulei, la foc potrivit spre mic, pana se rumeneste bine pe toate partile, ap
Curatati pestele, spalati-l si presarati-l cu sare si piper. Prajiti-l in ulei, la foc potrivit spre mic, pana se rumeneste bine pe toate partile, apoi scoateti-l pe servetele absorbante si stropiti-l cu zeama de lamaie. Separat, topiti untul intr-o tigaie, puneti faina, rumeniti-o 2-3 minute, la foc mic, apoi puneti laptele, putin cate putin, amestecand incontinuu, pana cand sosul se ingroasa. Adaugati smantana, potriviti de sare si piper si puneti in acest sos pastravii prajiti. Mai lasati 2-3 minute la foc mic.
Serviti cate 2 pastravi la o portie cu sos din tigaie si ornati cu felii de lamaie si frunzulite de patrunjel.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Placinta cu dovleac Pulpe de pui la cuptor
Sa iubeasca oare cineva atat de mult aceasta combinatie incat sa-i dedice retete intregi? Daaaa...asta-s eu...si nu ma schimb...
Tarta de mamaliguta cu branzaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj