Incalziti in prealabil cuptorul la cea mai mare temperatura. Curatati de solzi si maruntaie iar apoi spalati pastravul in interior si exterior si usca
Incalziti in prealabil cuptorul la cea mai mare temperatura. Curatati de solzi si maruntaie iar apoi spalati pastravul in interior si exterior si uscati-l pe un servet de hartie. Folosind un pisalog si un mojar, zdrobiti cimbrul impreuna cu o lingurita de sare si ulei de masline. Frecati pastravul in interior si exterior cu acest amestec. Taiati lamaile in jumatate si apoi capetele, ca sa fie plate. Cu varful cutitului, faceti o incizie in fiecare jumatate de lamaie si infigeti o frunza de dafin in ea. Puneti pastravul si lamaile pe o tava si coaceti in cuptor aproximativ 10 minute. Pastravul e bine facut, atunci cand carnea de pe os din partea cea mai groasa se desprinde usor iar pielea devine crocanta.
Pofta buna!
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Tocanita de pui
Mancare de mazare
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti