Se curata pestii de intestine, se spala bine si se lasa la uscat. Se taie usturoiul marunt si se introduce in interiorul pestelui. Se sareaza, se pres
Se curata pestii de intestine, se spala bine si se lasa la uscat.
Se taie usturoiul marunt si se introduce in interiorul pestelui. Se sareaza, se presare putina zeama de lamaie si se unge cu ulei.
Se cresteaza putin fiecare peste si se infasoara in folie de aluminiu.
Se pune pe gratarul incins. Dupa circa 15 minute se intorc pestii pe partea cealalta.
Dupa 15 minute se iau de pe foc si se scoate folia
Se serveste cu garnitura de legume fierte, salata si lamaie
Mai pregatim si noi un tort? Sigur, doar nu trebuie sa fie o aniversare pentru a savura o felie de tort! Tocmai ce am...
Desert tort cu nuca, ciocolata si crema de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj