Pastrav la gratar cu mamaliguta

Pastrav la gratar cu mamaliguta este o delicioasa mancare traditionala cu peste.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg pastav
  • ulei 30 g
  • pergament 1 coala
  • sare

Mod de preparare

Se curata pastravii, se spala, se sterg cu un prosop uscat, se presara sare, se ung cu ulei si se infasoara in pergament. Se aseaza pe gratar si se frig pe ambele parti


Se serveste cu mamaliguta si facultativ cu mujdei de usturoi

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii