Se curata pastravii de solzi, se spala bine, apoi se toaca marunt ceapa, rosiile si patrunjelul. Se asaza intr-o tava un strat de felii de rosii, un
Se curata pastravii de solzi, se spala bine, apoi se toaca marunt ceapa, rosiile si patrunjelul. Se asaza intr-o tava un strat de felii de rosii, un strat de ciuperci tocate si un strat de ceapa. Se presara patrunjelul tocat si se asaza pastravul. Se acopera cu restul de rosii, ceapa si se presara cu patrunjel verde. Se toarna apoi uleiul si se introduce vasul in cuptor, pentru 30-40 de minute.
Se serveste cald cu garnitura de cartofi, orez ori doar salata. Alte retete culinare:
Tocanita de pui Mancare de mazare Pulpe de pui la cuptor
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase