Se curata pastravii de solzi, se spala bine, apoi se toaca marunt ceapa, rosiile si patrunjelul. Se asaza intr-o tava un strat de felii de rosii, un
Se curata pastravii de solzi, se spala bine, apoi se toaca marunt ceapa, rosiile si patrunjelul. Se asaza intr-o tava un strat de felii de rosii, un strat de ciuperci tocate si un strat de ceapa. Se presara patrunjelul tocat si se asaza pastravul. Se acopera cu restul de rosii, ceapa si se presara cu patrunjel verde. Se toarna apoi uleiul si se introduce vasul in cuptor, pentru 30-40 de minute.
Se serveste cald cu garnitura de cartofi, orez ori doar salata. Alte retete culinare:
Tocanita de pui Mancare de mazare Pulpe de pui la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa