Intr-un castron am amestecat doua lingurite pline de mustar cu zeama unei jumatati de lamaie. Am uns ambele parti ale pestilor cu amestecul rezultat.
Intr-un castron am amestecat doua lingurite pline de mustar cu zeama unei jumatati de lamaie. Am uns ambele parti ale pestilor cu amestecul rezultat.
Am amestecat 1 cana de pesmet cu 2 catei de usturoi rasi, patrunjel proaspat maruntit, oregano, coaja unei lamai, putin piper rosu zdrobit si sare dupa gust.
Am amestecat 1 cana de pesmet cu 2 catei de usturoi rasi, patrunjel proaspat maruntit, oregano, coaja unei lamai, putin piper rosu zdrobit si sare dupa gust.
Intr-o tigaie am pus la incins ulei de masline si am plasat pestele cu pielea in jos, l-am lasat asa cam 6-7 minute la foc mijlociu, dupa care l-am intors pe partea cealalta pentru vreo 3 minute si l-am scos pe hartie absorbanta, moment in care mi s-a rupt fiindca era prea mare.
- am curatat tigaia de orice urme de arsuri/prajeli
- am pus la topit vreo 2 lingurite de unt
- cand s-a topit untul am pus peste el zeama unei lamai si am amestecat vreo cateva minute.
Sosul se toarna peste pastrav si se servseste cu garnitura de orez cu spanac.
Reteta Pastrav pane a fost propusa de Guvi pe forum culinar.ro
Alte retete cu peste gasiti aici:
Zacusca peste ciorba peste
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa