Pastrav prajit

Pastravii se curata de solzi, se golesc de intestine, apoi se spala si se usuca cu o carpa curata. Se pun in lapte cu putina sare. Se dau dupa aceea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pastravi
  • unt pentru prajit
  • 1 cana lapte
  • 2-3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pastravii se curata de solzi, se golesc de intestine, apoi se spala si se usuca cu o carpa curata. Se pun in lapte cu putina sare. Se dau dupa aceea prin faina si se pun la prajit in unt fierbinte. La sfarsit se pipereaza si se aranjeaza pe un platou si se stropesc cu zeama de lamaie si cu unt fierbinte.


Se servesc cu patrunjel verde, presarat deasupra. Alte retete de mancaruri cu peste recomandate:Pastrav la cuptor Bors de peste

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...