Pastrav prajit cu lamaie

Crestam pestele curatat si frecat cu sare. Apoi il stropim cu zeama de lamaie si il ungem cu ulei aromat si il lasam sa stea 20 minute. Il scurgem de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pastravi mici pregatiti pentru gatit
  • 2 catei de usturoi
  • 40 g faina
  • 100 g migdale
  • 1 dl frisca
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 100 g unt
  • 5 dl ulei aromat (cu tarhon
  • rozmarin sau cimbru)
  • sare

Mod de preparare

Crestam pestele curatat si frecat cu sare. Apoi il stropim cu zeama de lamaie si il ungem cu ulei aromat si il lasam sa stea 20 minute. Il scurgem de zeama, il dam prin faina si il prajim in unt incins, pe toate partile. Il presaram cu usturoi pisat, aruncam pe langa migdalele decojite si mai prajim 1 minut. Turnan frisca si mai fierbem.
Alte retete recomandate:

Zacusca de peste

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!