Crestam pestele curatat si frecat cu sare. Apoi il stropim cu zeama de lamaie si il ungem cu ulei aromat si il lasam sa stea 20 minute. Il scurgem de
Crestam pestele curatat si frecat cu sare. Apoi il stropim cu zeama de lamaie si il ungem cu ulei aromat si il lasam sa stea 20 minute. Il scurgem de zeama, il dam prin faina si il prajim in unt incins, pe toate partile. Il presaram cu usturoi pisat, aruncam pe langa migdalele decojite si mai prajim 1 minut. Turnan frisca si mai fierbem.
Alte retete recomandate:
Zacusca de peste
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti