Pastrav prajit cu lamaie

Crestam pestele curatat si frecat cu sare. Apoi il stropim cu zeama de lamaie si il ungem cu ulei aromat si il lasam sa stea 20 minute. Il scurgem de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pastravi mici pregatiti pentru gatit
  • 2 catei de usturoi
  • 40 g faina
  • 100 g migdale
  • 1 dl frisca
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 100 g unt
  • 5 dl ulei aromat (cu tarhon
  • rozmarin sau cimbru)
  • sare

Mod de preparare

Crestam pestele curatat si frecat cu sare. Apoi il stropim cu zeama de lamaie si il ungem cu ulei aromat si il lasam sa stea 20 minute. Il scurgem de zeama, il dam prin faina si il prajim in unt incins, pe toate partile. Il presaram cu usturoi pisat, aruncam pe langa migdalele decojite si mai prajim 1 minut. Turnan frisca si mai fierbem.
Alte retete recomandate:

Zacusca de peste

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...