Crestam pestele curatat si frecat cu sare. Apoi il stropim cu zeama de lamaie si il ungem cu ulei aromat si il lasam sa stea 20 minute. Il scurgem de
Crestam pestele curatat si frecat cu sare. Apoi il stropim cu zeama de lamaie si il ungem cu ulei aromat si il lasam sa stea 20 minute. Il scurgem de zeama, il dam prin faina si il prajim in unt incins, pe toate partile. Il presaram cu usturoi pisat, aruncam pe langa migdalele decojite si mai prajim 1 minut. Turnan frisca si mai fierbem.
Alte retete recomandate:
Zacusca de peste
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa