Pastrav rasol

Pestele, curatat si spalat, se fierbe in vin amestecat cu o jumatate de litru de apa. Dupa ce da in clocot, se ia de pe foc, se adauga ceapa, taiata p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Un pastrav
  • o cana de vin alb
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Pestele, curatat si spalat, se fierbe in vin amestecat cu o jumatate de litru de apa. Dupa ce da in clocot, se ia de pe foc, se adauga ceapa, taiata pestisori, se condimenteaza si se da la cuptor, la foc domol. Atunci cand e bine fiert, pestele se scoate pe un platou si se serveste cu garnitura de legume fierte (cartofi, mazare, fasole verde, broccoli, morcovi), cu patrunjel tocat presarat deasupra si cu cate un cubulet de unt si o feliuta de lamaie.
Alte retete bucatarie recomandate

Ardei umpluti

Ciulama de ciuperci

Musaca de vinete

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Desert traditional, Cusma lui Guguta, simplu si rapid

La cererea fiicei mele am facut acest desert traditional, Cusma lui Guguta, simplu si rapid. Mi-a zis ca nu a mancat...

Desert traditional, Cusma lui Guguta, simplu si rapid
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni