Pastravi prajiti

Pentru pastravi prajiti pestele se curata, se spala in multa apa rece. Lamaia se spala si se taie sferturi. Pastravii se sareaza, se trec prin lapte, faina si se prajesc in ulei.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • pastravi - 1 kg
  • faina - 50 g
  • lapte - 50 ml
  • ulei - 200 ml
  • lamaie - 150 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru pastravi prajiti pestele se curata, se spala in multa apa rece. Lamaia se spala si se taie sferturi. Pastravii se sareaza, se trec prin lapte, faina si se prajesc in ulei.

Pastravii prajiti se servesc calzi, cu lamaie.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...