Pastravi prajiti

Pentru pastravi prajiti pestele se curata, se spala in multa apa rece. Lamaia se spala si se taie sferturi. Pastravii se sareaza, se trec prin lapte, faina si se prajesc in ulei.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • pastravi - 1 kg
  • faina - 50 g
  • lapte - 50 ml
  • ulei - 200 ml
  • lamaie - 150 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru pastravi prajiti pestele se curata, se spala in multa apa rece. Lamaia se spala si se taie sferturi. Pastravii se sareaza, se trec prin lapte, faina si se prajesc in ulei.

Pastravii prajiti se servesc calzi, cu lamaie.


Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!