Pestele cu capac de zarzavat este o mancare cu peste si legume delicioasa si sanatoasa. Se topesc 100 g unt si cand este incins punem pestele si-l prajim.
Pestele cu capac de zarzavat este o mancare cu peste si legume delicioasa si sanatoasa. Se topesc 100 g unt si cand este incins punem pestele si-l prajim pe ambele parti, dupa care intoarcem pestele de mai multe ori ca sa se patrunda. Separat se topeste restul de unt in care se pune ceapa, ardeiul, telina, lamaia, sarea, piperul, delicatul, caperele si ceapa verde. Lasam sa se caleasca bine, apoi sosul il punem peste peste cu patrunjel tocat deasupra. Zarzavatul trebuie tocat cubulete, iar lamaia trebuie curatata de coaja galbena.
Pestele se pune pe un platou, iar peste peste se toarna sosul cu zarzavat, iar ca decor se presara patrunjel tocat.
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti