Este cea mai usoara reteta pentru a prepara peste, din lume. Fileul de ton se sareaza. Se pun intr-un vas pentru cuptor mai adanc cateva felii din fil
Este cea mai usoara reteta pentru a prepara peste, din lume.
Fileul de ton se sareaza. Se pun intr-un vas pentru cuptor mai adanc cateva felii din fileul de ton peste care se presara ceapa, rosiile si lamaile taiate rondele. Apoi se mai pune inca un strat de peste, rondele de legume si tot asa pana se termina ingredientele. Deasupra se presara piperul, maghiranul, sarea si 4-5 foi de dafin. Se completeaza cu vin.
Se acopera cu folie de aluminiu, care se inteapa din loc in loc si se coace la foc potrivit cam 30 minute, pana cand carnea de pui si legumele se inmoaie.
Vinul va inmuia si lamaia, care va avea gust de vin, astfel putand fi consumata si de cei carora nu le place gustul acru al lamaii. Se serveste cu piure de cartofi sau pilaf de orez.
Alte retete culinare
recomandate
Chiftele dovlecei
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii