Peste cu cartofi si sos pesto

Cartofii se ung cu ulei de masline si se condimenteaza. Se pun pe hartie de copt si se strange bine hartie. Se baga la cuptor. Pestele se curata si se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cativa cartofi potriviti
  • 2 legaturi patrunjel
  • 40 g cascaval
  • 60 ml ulei
  • sare piper
  • peste
  • usturoi cativa catei
  • lamaie
  • rozamrin
  • condimente

Mod de preparare

Cartofii se ung cu ulei de masline si se condimenteaza. Se pun pe hartie de copt si se strange bine hartie. Se baga la cuptor. Pestele se curata si se spala. Se ondimenteaza bine, se unge cu zeama de lamaie si se pune in folie de aluminiu. Se da si el la cuptor. Patrunjelul spalat se mixeaza impreuna cu cascavalul si uleiul. Pestele daca este mic se lasa 20 minute iar pentru cel mare e necesar vreo 30-40 de minute. Se servesc impreuna cu sosul.
Alte retete culinare recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii