Cartofii se ung cu ulei de masline si se condimenteaza. Se pun pe hartie de copt si se strange bine hartie. Se baga la cuptor. Pestele se curata si se
Cartofii se ung cu ulei de masline si se condimenteaza. Se pun pe hartie de copt si se strange bine hartie. Se baga la cuptor. Pestele se curata si se spala. Se ondimenteaza bine, se unge cu zeama de lamaie si se pune in folie de aluminiu. Se da si el la cuptor. Patrunjelul spalat se mixeaza impreuna cu cascavalul si uleiul. Pestele daca este mic se lasa 20 minute iar pentru cel mare e necesar vreo 30-40 de minute. Se servesc impreuna cu sosul.
Alte retete culinare recomandate
"retete pascale" Pentru Paște am pregătit o ciorbă de miel care a fost delicioasă și a fost apreciată și de...
Ciorba de mielIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.