Peste cu cascaval

Pestele cu cascaval poate fi servit la cina, alaturi de o salata de cruditati sau un sos de iaurt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 felii de peste
  • condimente pentru peste
  • 3 oua
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de pesmet
  • 3 linguri de cascaval ras
  • 1 lamaie
  • ulei pentru prajit
  • sare

Mod de preparare

Presara peste feliile de peste condimentele, tavaleste-le prin faina, prin ou batut, apoi prin pesmet amestecat cu cascaval ras.

Le prajesti in ulei incins, pe ambele parti.


Pestele se serveste cu felii de lamaie sau cu salata de cruditati.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...