Pentru a prepara aceasta reteta de peste cu legume sunt necesare urmatoarele ingrediente: ulei, pasta de tomate, cartofi, ardei, ceapa, vin, marar, patrunjel, cimbru,
Legumele se curata, se spala si se taie. Pestele se curata, se spala si se portioneaza, dupa care se sareaza, se da prin faina si se prajeste in ulei.
Cand pestele e gata, se scoate si se adauga in uleiul ramas ceapa impreuna cu ardeiul, tocate marunt. Se adauda pasta de tomate, 3 cani de apa fierbinte, cartofii, verdeturile tocate, sare, cimbru si piper. Se tin la fiert 5 minute, dupa care se toarna amestecul intr-o cratita.
Peste legume se pun bucatile de peste si se aseaza peste el jumatati de rosii. Se pune la cuptor pentru aprocimativ 30-35 de minute. Inainte cu 5 minute de a fi gata, se stropeste cu vin.
Poate fi servit atat cald, cat si rece.
Alte retete recomandate:
Mancare de urzici
Drob de miel
Placinta cu spanac
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii