Peste cu legume aburinde

Peste cu legume este o mancare usoara si foarte gustoasa, perfecta pentru cei care mananca mult peste. Pentru aceasta reteta este nevoie de: peste, morcovi, cartofi.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 peste
  • 3-4 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • sare

Mod de preparare

Pestele cu legume va fi preferatul familiei dupa un sezon de mancaruri mai grele pentru stomac. Se curata cartofii si morcovii si se pun la fiert taiati in bucati mari. Dupa ce s-au fiert se scot pe un platou si este gata garnitura pentru peste. Separat, se fierbe pestele si dupa ce e gata se pune in mijlocul legumelor pe platou si se presara un praf de sare. Pestele se poate asezona cu putin usturoi pisat, dupa gust.


Alte retete cu peste:

Stiuca umpluta la cuptor

Placinta cu ton

Platica la cuptor

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri din dovlecei, vinete si cas

Aveam dovlecei, aveam vinete si am zis sa prepar ceva mai altfel. Au iesit tare bune!

Rulouri din dovlecei, vinete si cas
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii