Pentru aceasta delicioasa mancare aveti nevoie de peste rosu, ardei gras, ceapa, unt, supa de peste, orez, faina, ulei de masline si smantana.
Ardeiul gras se curata de cotoare si seminte, se taie cuburi si se paseaza cu putina apa. Ceapa tocata marunt se caleste in unt, se stinge cu supa si se lasa la fiert pana scade la jumatate. Orezul se fierbe in apa cu sare. Pestele se sareaza, se pipereaza si se tavaleste prin faina. Se pune apoi la prajit in ulei incins, dupa care se scoate. Se amesteca piureul de ardei cu smantana, sare si piper.
Orezul se serveste impreuna cu pestele si sosul de ardei.
Alte retete culinare:
Iahnie de fasole
Mancare de mazare
Cartofi la cuptor
Când mai ai câteva lăzi de mere în casă și vremea se încălzește simțitor, trebuie neapărat să...
Desert trandafirasi in foietajOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj