Peste cu rosii si varza acra

Pentru peste cu rosii si varza acra se curata si se spala pestele, se freaca cu putina sare si se taie in bucati. Se desface varza in foi, se taie marunt ca taiteii.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg peste (crap
  • stiuca etc.)
  • 1 varza acra
  • 200 g ulei
  • 300 g rosii
  • 1 ardei gras
  • boabe de piper
  • sare

Mod de preparare

Pentru peste cu rosii si varza acra se curata si se spala pestele, se freaca cu putina sare si se taie in bucati. Se desface varza in foi, se taie marunt ca taiteii si se stoarce putin de zeama. Se incalzeste bine pe tava, se pune ulei in care se caleste varza. Cand este pe jumatate calita se adauga rosiile, boabele de piper si ardeiul taiat marunt. Se amesteca totul bine iar deasupra se asaza bucatele de peste, indesindu-le putin in varza. Se da la cuptor avind grija sa se stropeasca pestele din cand in cand cu zeama lasata de varza. Cand pestele s -a inmuiat se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca.


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan

Foarte bun a fost sosul,o sa incerc cu carne tocata de pui sau de porc,asta de vita nu ma prea incanta.

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii