Se curata pestele bine si dupa preferinta se pastreaza si capul. Se cresteaza usor pe ambele parti, dupa care se unge cu foarte putin ulei de masl
Se curata pestele bine si dupa preferinta se pastreaza si capul. Se cresteaza usor pe ambele parti, dupa care se unge cu foarte putin ulei de
masline, se condimenteaza cu cimbru, iar intre crestaturi se pune ceapa taiata in cercuri si usturoiul taiat feliute mici, dar nu foarte subtiri.In interiorul pestelui se pune ceapa taiata marut, mixata cu ustuoiul ce trebuie pisat si cu cimbru. Se incalzeste bine cuptorul cel putin 20 min inainte de a baga pestele la cuptor.Pestele odata pregatit, trebuie acoperit in folia de aluminiu foarte bine in asa fel incit sosul sa nu curga afara.
Se serveste cu cartofi noi si mujdei de usturoi, mamaliga, eventual lamiie
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa