Peste cu sos unguresc

Pestele cu sos unguresc este o mancare delicioasa si sanatoasa cu legume si multe rosii. Se curata toate, se calesc in ulei, apoi se adauga putina apa si se fierb bine.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati de peste
  • 1 ardei verde
  • 2 rosii
  • 2 cartofi
  • 200 g arpagic
  • 200 g suc de rosii sau
  • 2 linguri de bulion
  • o lingura de faina de grau
  • sare
  • piper si
  • boia dulce.

Mod de preparare

Pestele cu sos unguresc este o mancare delicioasa si sanatoasa cu legume si multe rosii. Se curata toate, se calesc in ulei, apoi se adauga putina apa si se fierb bine. Dupa ce a fiert, se toarna peste pestele curatat si prajit si se decoreaza cu verdeata tocata.


Pestele cu sos unguresc se serveste cald.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa