Peste cu spanac la cuptor

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de spanac, lamaie, file de somon, smantana, cascaval ras, usturoi, unt si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr spanac
  • 1 lamaie
  • 750 gr file de somon
  • 300 gr smantana
  • 75 gr cascaval ras
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 2 oua

Mod de preparare

Se curata spanacul, se spala, usturoiul se toaca, iar lamaia se toarce. Se pune untul la calit, apoi se adauga spanacul si o lingura de suc de lamaie. Se condimenteaza si se adauga nucsoara. Pestele se taie cuburi, se stropeste cu 3 linguri suc de lamaie, se sareaza so se pipereaza. Se unge o forma de sufleu cu putin unt, se asaza cuburile de peste si amestecul de spanac si usturoi. Se amesteca ouale cu smantana, se adauga cascavalul, sare, piper si se toarna totul peste peste si spanac. Se adauga fulgi de unt si se introduce in cuptor, 25 de minute.


Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Tocanita de pui
Placinta cu carne
Cartofi la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...