Peste cu usturoi si cimbru

Pentru a prepara aceasta reteta de peste cu usturoi si cimbru sunt necesare urmatoarele ingrediente: peste, usturoi, slanina afumata, sunca afumata, cimbru, ceapa, usturoi, sare, piper.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pesti ( 400 g macrou sau caras)
  • 200 g slanina afumata
  • 200 g sunca afumata
  • 2 fire cimbru
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 bucati folie de aluminiu

Mod de preparare

Pestii se curata, se spala si se condimenteaza cu sare si piper. Se taie ceapa, se caleste putin si se pune in interiorul pestilor. Fiecare peste se pune intr-o folie de aluminiu, pe felii de slanina si sunca, cu cimbru. Se impacheteaza si se pun intr-o tava cu putina apa si ulei. Se coc 30-35 de minute.


Se servesc calzi, cu mujdei frecat cu smantana.

Alte retete recomandate:

Peste cu dafin si otet

Rasol de peste oceanic

Bors de peste

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gogosi pufoase la cuptor

Este prima data cand fac aceste gogosele si chiar mi-au iesit foarte delicioase. Reteta am luat-o de la Laura Adamache.

Gogosi pufoase la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca