Pentru pestele la cuptor se intrebuinteaza orice fel de peste fiert, caruia i s-au scos cu atentie oasele si pielita.
Pentru pestele la cuptor se intrebuinteaza orice fel de peste fiert, caruia i s-au scos cu atentie oasele si pielita. Daca pestele a ramas de la masa si s-a racit in farfurie, se pune in apa in care a fiert si se tine pe marginea masinii pana se incalzeste. Se scurge bine de apa si cat este inca fierbinte se curata de oase si de piele.
Se face un sos alb cu o lingura de faina, una de unt si zeama in care a fiert pestele. Se adauga in sos doua linguri de branza rasa. Se asaza pestele intr-o forma rezistenta la foc, se toarna deasupra sosul, se presara cu branza rasa si putin unt proaspat. Se da la cuptor, la foc iute. Este gata indata ce prinde culoare.
Pestele delicios la cuptor se serveste cald.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii