Peste are un gust deosebit, este si foarte sanatos, iar aceasta reteta de peste in crusta va va arata cum puteti transforma un banal peste intr-o masa copioasa si apreciata de cei dragi.
Aluatul se face din ingredientele de mai sus si se lasa la odihnit pana cand se pregateste pestele. Daca iese lipicios se mai poate adauga faina pana se obtine un aluat elastic.
Pestele se curata, se spala, apoi se unge cu marinata facuta din ingredientele de mai sus.
Aluatul se intinde in foaie potrivita si destul de mare, cat sa inveleasca pestele; acesta se aseza in mijlocul aluatului, apoi foaia de aluat se inchide ca un pachet, se pune pe tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul incins pentru cca 20-25 de minute.
Pestele in aluat se poate servi alaturi de mix de legume la tigaie si/sau salata verde.
Reteta de peste in aluat a fost propusa pe forumul Culinar.ro de NoMcD.
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti