Peste in crusta de cascaval Sofia

Azi avem pentru voi o reteta de peste la cuptor cu cascaval Sofia de la Delaco care va va incana papilele gustative!

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • · 8 fileuri de cambula cu piele
  • circa 650 g in total
  • · 120 g cascaval Delaco Sofia ras
  • · 2-3 felii de paine veche de 1-2 zile
  • · 5-6 linguri de ulei de masline extra virgin
  • · 3 cartofi
  • feliati la 1 cm grosime
  • · Sare
  • · piper negru
  • proaspat macinat
  • · 1 lingurita de boia
  • dulce sau iute
  • dupa preferinta dvs.
  • · 1 bucata de ardei gras sau iute
  • tocata marunt
  • pentru ornat (optional)
  • · patrunjel proaspat
  • tocat
  • pentru servit

Mod de preparare

Azi avem pentru voi o reteta de peste cu cascaval Sofia de la Delaco care va va incana papilele gustative!

Inainte de a incepe sa pregatiti pestele, porniti cuptorul pentru a fi incins. Intr-un blender puneti feliile de paine rupte in bucatele si maruntiti-le pana obtineti firmituri de finete medie. Amestecati firmiturile cu jumatate din cascavalul ras, sare, boia, piper si 2-3 linguri de ulei de masline. Folositi aceasta mixtura pentu a acoperi uniform partea fara piele a fileului.

Imbracati in aluminiu o tava si asezati fileurile pe partea cu piele si puneti la cuptor pana ce crusta se rumeneste iar fileul este patruns.

Cat timp pestele se rumeneste puteti pregati garnitura. Ungeti feliile de cartofi cu ulei si asezonati cu sare, piper si boia. Gatiti cartofii pe gratar, la foc mediu, timp de 3-4 minute pe fiecare parte, pana ce capata o culoare aurie.
Serviti fileurile alaturi de cartofi, presarati cu cascaval ras si patrunjel tocat marunt si ornati cu tocatura fina de ardei, pentru un accent colorat.

Sursa reteta: http://www.reteteleluiradu.ro/


Serviti pestele in crusta de cascaval cald, alaturi de garnitura.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250

 Am ajuns si la suapa /ciorba cu numarul 250, perfect pe placul nostru. Aceasta supa este foarte usor de preparat. Aveam...

Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca