Se curata pestele, apoi se trece printr-un amestec de sare, piper si faina. Se pune apoi intr-o tava cu ulei, la cuptor. Separat, se amesteca faina c
Se curata pestele, apoi se trece printr-un amestec de sare, piper si faina. Se pune apoi intr-o tava cu ulei, la cuptor. Separat, se amesteca faina cu 50 ml apa si se pune la fiert. Se adauga zeama de la o jumatate de lamaie, smantana si 250 ml apa calda. Se amesteca ca sa nu se formeze cocoloase, apoi se toarna peste pestele rumenit si se mai lasa la cuptor 15 minute.
Se serveste ornat cu felii de lamaie si patrunjel.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Chiftele
Este idel pentru bebelusi si copii si inlocuieste cu succes faina de grau! De aceea eu folosesc faina de mei pentru a ii...
Supa de pui cu galuste din faina de meiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.