Peste la cuptor

Se curata pestele, se spala bine, iar in interior se adauga mazarea, fasolea verde, usturoiul, si condimentele. Se pune in tava inconjurat de un pat d

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg peste
  • morcovi
  • cartofi
  • mazare
  • fasole verde
  • condimente
  • usturoi 2-3 catei

Mod de preparare

Se curata pestele, se spala bine, iar in interior se adauga mazarea, fasolea verde, usturoiul, si condimentele. Se pune in tava inconjurat de un pat de cartofi taiati felii. Se adauga ulei si se pun condimente pe deasupra. Se serveste fierbinte cu garnitura respectiva, alaturi de un vin alb demisec.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...