Peste la cuptor cu spanac

Se curata spanacul, se spala si se pune intr-un vas cu 2 linguri de unt, in care s-a calit in prealabil usturoiul. Se pune o lingura de suc de lamaie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr spanac
  • 1 lamaie
  • 750 file de somon
  • 300 gr smantana
  • 75 gr cascaval ras
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 2 oua

Mod de preparare

Se curata spanacul, se spala si se pune intr-un vas cu 2 linguri de unt, in care s-a calit in prealabil usturoiul. Se pune o lingura de suc de lamaie, se sareaza si se pipereaza, apoi se adauga nucsoara. Se taie peste cuburi, apoi se stropeste cu 3 linguri suc de lamaie, se sareaza si se pipereaza. Intr-o forma de sufleu, unsa, se asaza cuburile de peste si amestecul de spanac si usturoi. Se amesteca toate. Se bat ouale cu smantana, se inglobeaza cascavalul, sarea si piperul. Se toarna totul peste sufleu, se adauga putin unt si se coace aproximativ 25 de minute, la cuptor.


Se serveste cald. Alte retete:

Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sandwich cu sos de prune și somon fume

Maratonul sandwich-urilor continuă! :) Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem,...

Sandwich cu sos de prune și somon fume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca