Peste la cuptor cu spanac

Se curata spanacul, se spala si se pune intr-un vas cu 2 linguri de unt, in care s-a calit in prealabil usturoiul. Se pune o lingura de suc de lamaie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr spanac
  • 1 lamaie
  • 750 file de somon
  • 300 gr smantana
  • 75 gr cascaval ras
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 2 oua

Mod de preparare

Se curata spanacul, se spala si se pune intr-un vas cu 2 linguri de unt, in care s-a calit in prealabil usturoiul. Se pune o lingura de suc de lamaie, se sareaza si se pipereaza, apoi se adauga nucsoara. Se taie peste cuburi, apoi se stropeste cu 3 linguri suc de lamaie, se sareaza si se pipereaza. Intr-o forma de sufleu, unsa, se asaza cuburile de peste si amestecul de spanac si usturoi. Se amesteca toate. Se bat ouale cu smantana, se inglobeaza cascavalul, sarea si piperul. Se toarna totul peste sufleu, se adauga putin unt si se coace aproximativ 25 de minute, la cuptor.


Se serveste cald. Alte retete:

Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa