Se curata spanacul, se spala si se pune intr-un vas cu 2 linguri de unt, in care s-a calit in prealabil usturoiul. Se pune o lingura de suc de lamaie
Se curata spanacul, se spala si se pune intr-un vas cu 2 linguri de unt, in care s-a calit in prealabil usturoiul. Se pune o lingura de suc de lamaie, se sareaza si se pipereaza, apoi se adauga nucsoara. Se taie peste cuburi, apoi se stropeste cu 3 linguri suc de lamaie, se sareaza si se pipereaza. Intr-o forma de sufleu, unsa, se asaza cuburile de peste si amestecul de spanac si usturoi. Se amesteca toate. Se bat ouale cu smantana, se inglobeaza cascavalul, sarea si piperul. Se toarna totul peste sufleu, se adauga putin unt si se coace aproximativ 25 de minute, la cuptor.
Se serveste cald. Alte retete:
Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa