Peste oceanic a la grec

Pestele se curata de solzi si intestine si se aseaza intr-un vas. Se potriveste la gust de sare si piper, se presara cu cimbru, se adauga foaia de da

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 6 catei de usturoi
  • 1
  • 5 pahare vin alb
  • cimbru
  • 1 foaie dafin
  • piper
  • sare
  • 1 pahar bulion de rosii
  • 1 lamaie
  • 1 pahar ulei

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi si intestine si se aseaza intr-un vas. Se potriveste la gust de sare si piper, se presara cu cimbru, se adauga foaia de dafin, usturoiul taiat felioare, dupa care se toarna uleiul, vinul si bulionul de rosii. Se pune vasul la cuptor, sa fiarba pana scade sosul si ramane pestele numai in ulei. Se scoate apoi pe farfurie cu tot cu sos.


Se serveste cald, cu zeama de lamaie.

Alte retete culinare:

Sarmale de post Mancare de mazare Pastrav la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chifle umplute (reteta video)

chifle umplute cu branza si pulpe de pui ,este o reteta foarte delicioasa.

Chifle umplute (reteta video)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca