Pestele se curata de solzi si intestine si se aseaza intr-un vas. Se potriveste la gust de sare si piper, se presara cu cimbru, se adauga foaia de da
Pestele se curata de solzi si intestine si se aseaza intr-un vas. Se potriveste la gust de sare si piper, se presara cu cimbru, se adauga foaia de dafin, usturoiul taiat felioare, dupa care se toarna uleiul, vinul si bulionul de rosii. Se pune vasul la cuptor, sa fiarba pana scade sosul si ramane pestele numai in ulei. Se scoate apoi pe farfurie cu tot cu sos.
Se serveste cald, cu zeama de lamaie.
Alte retete culinare:
Sarmale de post Mancare de mazare Pastrav la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii