Pestele oriental se prepara rapid si usor. Aveti nevoie de peste, praz, morcovi, cus-cus, usturoi si caise uscate.
Peste oriental se prepara astfel: se taie pestele in bucati mic, se pun intr-o tava cu putin ulei, se presara cu condimentele si usturoiul zdrobit. Se pune totul in cuptorul incins si se lasa 30 de minute. Separat, se pune la fiert 500 ml apa cu putina sare. Cand incepe sa dea in clocot se adauga cus-cusul, iar dupa 2-3 minute de fiert se adauga untul, fructele uscate, morcovul taiat feli si prazul taiat bucati.
Pestele se serevste alaturi de patrunjelul verde si fructele uscate.
Alte retete cu peste recomandate:
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti