Peste Teriyaki

Se amesteca ingredintele pentru marinata. Intr-o farfurie intinsa se marineaza pestele pentru 30 min. Se scoate pestele din marinata si fiecare bucata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 4 persoane: 4 fileuri de peste (de aprox. 100-150 g fiecare)
  • faina
  • 2 linguri ulei
  • Marinata: 3 linguri sos de soia
  • 3 linguri sake (sau vin alb)
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura praf de ghimbir
  • Sosul Teriyaki: 1 lingura zahar
  • 3 linguri sake (sau vin alb)
  • 1 lingura sos de soia

Mod de preparare

Se amesteca ingredintele pentru marinata. Intr-o farfurie intinsa se marineaza pestele pentru 30 min. Se scoate pestele din marinata si fiecare bucata se da usor prin faina. Marinata ramasa se pastreaza.

Pe foc potrivit, se prajeste pestele timp de 2 min. pe fiecare parte. Se pune fiecare bucata pe cate o farfurie.

Se amesteca ingredientele de la sosul teriyaki cu marinata ramasa si da in 2-3 clocote.
Se toarna sosul fierbinte peste fiecare bucata de peste si se serveste cu garnitura de orez (fiert scazut) si muraturi in otet (telina, conopida)

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Desert mini rulada cu zmeura

Am pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.

Desert mini rulada cu zmeura
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa