Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius sau treapta a 8-a la cel pe gaz. Intindeti frunzele de bananier sau pe cele de vita de vie si ungeti-le cu
Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius sau treapta a 8-a la cel pe gaz. Intindeti frunzele de bananier sau pe cele de vita de vie si ungeti-le cu putin ulei de masline. Presarati cate putin din toate ingredientele la un capat al fiecarei frunze, cu exceptia pestelui, a laptelui de nuca de cocos si a crengutelor de plante aromatice. Puneti cate o bucata de peste deasupra si apoi presarati si ingredientele ramase peste fiecare. Turnati 5- 6 linguri de lapte de nuca de cocos peste carne inainte de a impaturi frunza, indoind marginile spre interior si infigand in ele cate o crenguta de rozmarin sau cate un betigas de frunza de dafin, pentru a va asigura ca nu se desfac. Puneti pachetelele pe o tava si coaceti- le vreme de 15 minute, apoi scoateti-le din cuptor si lasati-le sa se odihneasca inca 5 minute.
Serviti alaturi de orez fiert simplu.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Conopida la cuptor
Ardei umpluti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii