Plachie de crap la cuptor

O plachie cum toate ar trebui sa fie :)

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 bucăţi de crap;
  • 2 cepe rosii mari;
  • 2 ardei kapia;
  • 4 căţei de usturoi;
  • 250 g de roşii cherry;
  • 3 linguri pasta de tomate;
  • 100 ml vin alb;
  • 100 ml de apă;
  • 100 ml ulei;
  • foi de dafin,
  • sare, piper după gust;
  • pătrunjel verde;

Mod de preparare

Intr-o tigaie, călim pentru câteva minute ceapa tăiată fideluţă, ardeii kapia rondele şi usturoiul pisat. Cand legumele s-au inmuiat adaugam rosiile cherry,pasta de tomate,condimentam dupa gust si lasam sa fiarba 10 minute. Intr-o tava asezam bucatile de peste peste care adaugam sosul de legume si apoi turnam vinul,apa si condimente. Dam la cuptor pentru 20-25 minute, iar cand este gata si pestele s-a rumenit,scoatem tava si presaram deasupra patrunjel verde.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura de joi a Octaviei

O  reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...

Desert prajitura de joi a Octaviei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca