Pestii se taie bucati potrivite, se condimenteaza, se trec prin faina si se rumenesc putin in ulei. Intr-o cratita se pune ulei si ceapa taiata solz
Pestii se taie bucati potrivite, se condimenteaza, se trec prin faina si se rumenesc putin in ulei.
Intr-o cratita se pune ulei si ceapa taiata solzisori. Cand ceapa este sticloasa se adauga morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat marunt.Cand legumele s-au inmuiat se adauga rosiile tocate si bulionul si se mai lasa pe foc 5 minute. Pestele se pune peste legume si se lasa pe foc aprox 15 min. La final se condimenteaza si se adauga usturoiul.
Se serveste cu mamaliguta.
Alte retete recomandate:
"picnicul bucatarasilor"
Desert tarta cu capsune si 3 ani de bucatarasIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.