1. Se cureta pestii si se freaca cu sare, piper si pulbere de rozmarin pe exterior cat si in interior; 2. Se cresteaza pe suprafata superioara si se i
1. Se cureta pestii si se freaca cu sare, piper si pulbere de rozmarin pe exterior cat si in interior;
2. Se cresteaza pe suprafata superioara si se impaneaza cu felii de lamaie;
3. Ungi o tava potrivita cu ulei si pui pestii, ungi de asemenea si pe deasupra lor cu ulei;
4. Dai la cuptor pana se patrund si se rumenesc putin;
5. Separat fierbi telina, bucati, pana se patrunde bine;
6. Mixezi telina impreuna cu usturoi, ulei si zeama de la 1/2 lamaie. Se dilueaza cu zeama de la telina pana devine ca o spuma consistenta.
Pe o farfurie se pune o bucata buna de peste si sos, se presara patrunjel tocat marunt
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa