Platica cu rozmarin si sos de telina

1. Se cureta pestii si se freaca cu sare, piper si pulbere de rozmarin pe exterior cat si in interior; 2. Se cresteaza pe suprafata superioara si se i

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pesti mai mari
  • 2 lamai
  • sare
  • piper
  • pulbere de rozmarin
  • 1 telina medie
  • 5-6 catei de usturoi
  • ulei

Mod de preparare

1. Se cureta pestii si se freaca cu sare, piper si pulbere de rozmarin pe exterior cat si in interior;

2. Se cresteaza pe suprafata superioara si se impaneaza cu felii de lamaie;

3. Ungi o tava potrivita cu ulei si pui pestii, ungi de asemenea si pe deasupra lor cu ulei;

4. Dai la cuptor pana se patrund si se rumenesc putin;

5. Separat fierbi telina, bucati, pana se patrunde bine;

6. Mixezi telina impreuna cu usturoi, ulei si zeama de la 1/2 lamaie. Se dilueaza cu zeama de la telina pana devine ca o spuma consistenta.
Pe o farfurie se pune o bucata buna de peste si sos, se presara patrunjel tocat marunt

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...