Platica cu rozmarin si sos de telina

1. Se cureta pestii si se freaca cu sare, piper si pulbere de rozmarin pe exterior cat si in interior; 2. Se cresteaza pe suprafata superioara si se i

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pesti mai mari
  • 2 lamai
  • sare
  • piper
  • pulbere de rozmarin
  • 1 telina medie
  • 5-6 catei de usturoi
  • ulei

Mod de preparare

1. Se cureta pestii si se freaca cu sare, piper si pulbere de rozmarin pe exterior cat si in interior;

2. Se cresteaza pe suprafata superioara si se impaneaza cu felii de lamaie;

3. Ungi o tava potrivita cu ulei si pui pestii, ungi de asemenea si pe deasupra lor cu ulei;

4. Dai la cuptor pana se patrund si se rumenesc putin;

5. Separat fierbi telina, bucati, pana se patrunde bine;

6. Mixezi telina impreuna cu usturoi, ulei si zeama de la 1/2 lamaie. Se dilueaza cu zeama de la telina pana devine ca o spuma consistenta.
Pe o farfurie se pune o bucata buna de peste si sos, se presara patrunjel tocat marunt

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza cu ceapa verde

Partea a doua,ca doar nu faceam doar o pizza.....

Pizza cu ceapa verde
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii