Incalziti cuptorul si tava la cea mai mare temperatura. Curatati si spalati platica in interior si exterior si stergeti-o cu un servet de hartie. Asez
Incalziti cuptorul si tava la cea mai mare temperatura. Curatati si spalati platica in interior si exterior si stergeti-o cu un servet de hartie. Asezati-o pe un tocator si crestati-o incrucisat, la distanta de aproximativ 2 cm. Tocati fin usturoiul si busuiocul sau maghiranul, impreuna cu o lingurita de sare si amestecati cu otetul balsamic si uleiul de masline. Ungeti platica cu acest amestec in interior si exterior, insistand asupra crestaturilor si presarati putin piper. Lasati deoparte 10 minute. Puneti apoi pestele si restul de marinata intr-o tava unsa cu ulei si coaceti timp de 12 minute. Pestele este facut atunci cand carnea se desprinde usor de pe os din partea cea mai groasa. Caliti niste usturoi taiat fin si cateva frunze de maghiran pana devin crocante si presarati-le peste peste.
Se serveste cu rosii cherry, cartofi fierti si salata.
Alte retete:
Peste gatit in stil marocan
Cartofi la cuptor
Placinta de dovleac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa