Se spala fileurile de cod, se tau in patru bucati si se usuca. Se amesteca cascavalul ras cu fasolea verde taiata in bucati si patrunjelul tocat fin.
Se spala fileurile de cod, se tau in patru bucati si se usuca.
Se amesteca cascavalul ras cu fasolea verde taiata in bucati si patrunjelul tocat fin.
Se umple fileurile cu amestecul de fasole, se condimenteaza cu sare si piper si se stoarce zeama de lamaie deasupra.
Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.
Se bat ouale cu faina ca pentru ompleta si se da pestele prin ou, apoi prin pesmet si se prajeste in uleiul incins.
Se serveste cu garnitura de legume fierte si lamaie
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa