Legumele se curata, se spala si se pun sa fiarba. Cand sunt aproape fierte se adauga cega spalata si curatata in prealabil si se fierbe totul la foc
Legumele se curata, se spala si se pun sa fiarba. Cand sunt aproape fierte se adauga cega spalata si curatata in prealabil si se fierbe totul la foc foarte mic. Cand pestele este fiert se scoate pe un platou si se garniseste cu legumele fierte.
Se serveste cu zeama de lamaie, ulei si patrunjel verde tocat.
Alte retete culinare:
Bors de peste
Friptura de vita la cuptor
Pastrav la cuptor
Orice preparat nou, de post, ne este de mare folos. Dar cel mai mult parca simtim nevoia de ceva dulce, nu? Sau poate doar...
Desert chec cu banane si unt de arahide de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj