Rasol de cega

Legumele se curata, se spala si se pun sa fiarba. Cand sunt aproape fierte se adauga cega spalata si curatata in prealabil si se fierbe totul la foc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cega
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper boabe
  • patrunjel verde
  • zeama de lamaie
  • 4-5 cartofi
  • cimbru
  • 1 foaie de dafin

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala si se pun sa fiarba. Cand sunt aproape fierte se adauga cega spalata si curatata in prealabil si se fierbe totul la foc foarte mic. Cand pestele este fiert se scoate pe un platou si se garniseste cu legumele fierte.


Se serveste cu zeama de lamaie, ulei si patrunjel verde tocat.

Alte retete culinare:

Bors de peste

Friptura de vita la cuptor

Pastrav la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...