Rasol de crap

Morcovul, patrunjelul, ceapa si cartofii se curata, se spala si se taie. Se pun apoi la fiert. Dupa ce sunt aproape fierte, se adauga crapul feliat,

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper boabe
  • patrunjel verde
  • zeama de lamaie
  • 4-5 cartofi
  • cimbru
  • 1 foaie de dafin

Mod de preparare

Morcovul, patrunjelul, ceapa si cartofii se curata, se spala si se taie. Se pun apoi la fiert. Dupa ce sunt aproape fierte, se adauga crapul feliat, curatat de solzi si maruntaie. Se fierbe din nou la foc mic. Se scoate apoi pestele pe un platou si se garniseste cu legumele fierte.


Se serveste cu zeama de lamaie, patrunjel presarat deasupra si optional cu mustar.

Alte retete culinare:

Papanasi fierti

Cartofi la cuptor

Mancare de mazare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...