Morunul se curata apoi se spala cu apa fierbinte si se sareaza dupa care se lasa o ora. Intre timp se fierb in apa morcovul, patrunjelul si ceapa tim
Morunul se curata apoi se spala cu apa fierbinte si se sareaza dupa care se lasa o ora. Intre timp se fierb in apa morcovul, patrunjelul si ceapa timp de aproximativ 20 de minute. Se adaug apoi pestele, cartofii taiati si se fierb la foc mic. Dupa ce au fiert se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca in apa in care au fiert. Pestele se taie felii mai groase, se asaza pe un platou garnisit cu felii de lamaie, patrunjel verde tocat sau maioneza.
Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Bors de peste
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa