Morunul se curata apoi se spala cu apa fierbinte si se sareaza dupa care se lasa o ora. Intre timp se fierb in apa morcovul, patrunjelul si ceapa tim
Morunul se curata apoi se spala cu apa fierbinte si se sareaza dupa care se lasa o ora. Intre timp se fierb in apa morcovul, patrunjelul si ceapa timp de aproximativ 20 de minute. Se adaug apoi pestele, cartofii taiati si se fierb la foc mic. Dupa ce au fiert se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca in apa in care au fiert. Pestele se taie felii mai groase, se asaza pe un platou garnisit cu felii de lamaie, patrunjel verde tocat sau maioneza.
Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Bors de peste
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti