Rasol de nisetru

Se face o supa dintr-un litru de apa si legumele curatate, spalate si tocate marunt. Se adauga nisetrul in supa, la fiert si se lasa pe foc aproximat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg nisetru
  • 1 I apa
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 bucati arpagic
  • 2 linguri cu coniac
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Se face o supa dintr-un litru de apa si legumele curatate, spalate si tocate marunt. Se adauga nisetrul in supa, la fiert si se lasa pe foc aproximativ 20 de minute. Cand s-a fiert pestele se scoate si se serveste.


Se serveste fierbinte, cu lamaie, unt fierbinte si cu patrunjel tocat marunt.

Alte retete culinare:

Peste gatit in stil marocan Pastrav la cuptor Bors de peste

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...