Pentru rasol de peste alb cu maioneza si cartofi se fierbe bine zarzavatul de supa, ceapa taiata in doua, sare, boabe de piper si foaie de dafin.
Pentru rasol de peste alb cu maioneza si cartofi se fierbe bine zarzavatul de supa, ceapa taiata in doua, sare, boabe de piper si foaie de dafin. Se trage vasul la marginea plitei si, dupa ce nu mai fierbe, se introduce usor pestele intreg, curatat si spalat. Se fierbe apoi la foc iute. Cand este gata, se scoate pestele, se asaza in farfurie si, dupa ce s-a racit, se acopera cu maioneza.
Se serveste cu cartofi fierti, presarati cu patrunjel tocat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa