Scrumbiile se curata de solzi apoi se taie in lunga de-a lungul burti, se scot maruntaiele, se spala si se sareaza. Se curata legumemele, se spala si
Scrumbiile se curata de solzi apoi se taie in lunga de-a lungul burti, se scot maruntaiele, se spala si se sareaza. Se curata legumemele, se spala si se toaca marunt dupa care s epun sa fiarba pentru supa. Dupa ce au fiert se adauga scrumbiile, se pune ulei si zeama de lamaie si se lasa sa fiarba in continuare. Se scot apoi din apa si se lasa la racit.
Scrumbiile se servesc cu legumele fierte.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Mancare de mazare Sarmale de post
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa