Rechini in aluat

Sotezi legumele taiate marunt. Intinzi aluatul, asezi cotletul marinat a.i sa formezi un corp de peste. Acoperi cu aluatul si lipesti bine de tot marg

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 cotlete de rechin
  • 500 g aluat
  • 2 morcovi
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei rosu
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 lingura cu unt
  • 2-3 masline
  • 1 ou
  • piper macinat
  • Pentru decor
  • 2-3 frunze de salata

Mod de preparare

Sotezi legumele taiate marunt. Intinzi aluatul, asezi cotletul marinat a.i sa formezi un corp de peste.

Acoperi cu aluatul si lipesti bine de tot marginile cu apa.

Montezi aripi, coada, branhii din cazaturile de aluat.

Tot din aluat se face gura, ungem cu ou si dam la cuptor pentru 30-40 minute.
Alte retete numai bune pentru dezlegare la peste

Zacusca de peste

Peste la cuptor cu lamaie

Macrou in folie la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...