Rechini in aluat

Sotezi legumele taiate marunt. Intinzi aluatul, asezi cotletul marinat a.i sa formezi un corp de peste. Acoperi cu aluatul si lipesti bine de tot marg

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 cotlete de rechin
  • 500 g aluat
  • 2 morcovi
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei rosu
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 lingura cu unt
  • 2-3 masline
  • 1 ou
  • piper macinat
  • Pentru decor
  • 2-3 frunze de salata

Mod de preparare

Sotezi legumele taiate marunt. Intinzi aluatul, asezi cotletul marinat a.i sa formezi un corp de peste.

Acoperi cu aluatul si lipesti bine de tot marginile cu apa.

Montezi aripi, coada, branhii din cazaturile de aluat.

Tot din aluat se face gura, ungem cu ou si dam la cuptor pentru 30-40 minute.
Alte retete numai bune pentru dezlegare la peste

Zacusca de peste

Peste la cuptor cu lamaie

Macrou in folie la cuptor

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu iaurt si mere, la multicooker

Bun tare multicookerul asta! Am vrut sa incerc aceasta prajitura( care este mai pretentioasa la coacere), la multicooker si...

Prajitura cu iaurt si mere, la multicooker
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii