Saramura de crap iute

Pentru saramura de crap iute pestele se curata, se spala si se sareaza. Ardeiul iute se spala, se cresteaza si se scot samburii. Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • crap fara cap - 800 g
  • boia iute de ardei - 1 g
  • ardei iute - 10 g
  • ceapa - 100 g
  • rosii - 150 g
  • patrunjel verde - 1 legatura

Mod de preparare

Pentru saramura de crap iute pestele se curata, se spala si se sareaza. Ardeiul iute se spala, se cresteaza si se scot samburii. Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori. Rosiile se spala si se taie rondele. Crapul se frige pe ambele parti pe plita presarata cu sare sau pe gratar. Dupa frigere se spala de sare, se aseaza intr-o tava, se adauga ceapa, ardei iute si se fierb 10 minute. Se adauga rosiile.

Saramura de crap iute se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la draga de Rocsi si vreau sa va spun ca au iesit niste cornuri foarte bune si...

Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca