Pentru somn Meuniere pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Bucatile de peste se trec prin lapte, faina.
Pentru somn Meuniere pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Bucatile de peste se trec prin lapte, faina, ou batut si se prajesc in ulei.
Somnul se serveste cald, cu sos Méunière deasupra si patrunjel verde. Se mai poate servi cu diferite garnituri din legume fierte (cartofi, morcovi, mazare, fasole verde, etc.).
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii