File-ul se feliaza subtire, usturoiul se cresteaza in patru, in cinci locuri, morcovii si telina se taie bastonase micute, feniculul se feliaza. Intr-
File-ul se feliaza subtire, usturoiul se cresteaza in patru, in cinci locuri, morcovii si telina se taie bastonase micute, feniculul se feliaza. Intr-o tigaie, in uleiul incins, se rumeneste putin usturoiul. Se scoate si se pune feniculul, care se prajeste pe ambele parti pana se inmoaie si se scoate din tigaie. Se adauga pestele, peste care se presara sare, piper si sucul de la o jumatate de lamaie. Cand este gata compozitia, se scoate pe o farfurie si se adauga legumele care se calesc.
Se serveste cald, cu felii de lamaie si frunze de fenicul.
Alte retete:
Curcan umplut
Ciuperci la cuptor
Rulada de porc
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa