Somon cu fenicul

File-ul se feliaza subtire, usturoiul se cresteaza in patru, in cinci locuri, morcovii si telina se taie bastonase micute, feniculul se feliaza. Intr-

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr file somon
  • 2 radacina fenicul
  • 4 catei de usturoi
  • 100 ml ulei de masline
  • 100 gr morcovi
  • 100 gr telina
  • 1 lamaie
  • piper
  • sare

Mod de preparare

File-ul se feliaza subtire, usturoiul se cresteaza in patru, in cinci locuri, morcovii si telina se taie bastonase micute, feniculul se feliaza. Intr-o tigaie, in uleiul incins, se rumeneste putin usturoiul. Se scoate si se pune feniculul, care se prajeste pe ambele parti pana se inmoaie si se scoate din tigaie. Se adauga pestele, peste care se presara sare, piper si sucul de la o jumatate de lamaie. Cand este gata compozitia, se scoate pe o farfurie si se adauga legumele care se calesc.
Se serveste cald, cu felii de lamaie si frunze de fenicul.

Alte retete:

Curcan umplut

Ciuperci la cuptor

Rulada de porc

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Pulpe de pui cu legume la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca