Incingem cuptorul. Intre timp curatam ardeii, ii taiem in jumatati si se pun pe o tava cu partea taiata in jos; se coc la cuptor 10 min. Dupa ce se sc
Incingem cuptorul.
Intre timp curatam ardeii, ii taiem in jumatati si se pun pe o tava cu partea taiata in jos; se coc la cuptor 10 min.
Dupa ce se scot se acopera cu un prosop umed. Ii decojim si ii taiem fasii.
Crestam rosiile si le oparim in apa clocotita.
Le trecem prin jet de apa rece, se decojesc si se curata de cotoare, seminte. Pulpa o taiem felii.
Ceapa se taie fasii si usturoiul de toaca.
Incingem intr-o cratita ulei si 1 lg de unt.
Calim ceapa, usturoiul, ardeiul gras, rosiile, bulionul de ardei. Adaugam supa.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust.. Se aseaza legumele calite in 4 forme mici de gratin unse.
Incingem cuptorul. Asezam somonul pe legume, il stropim cu suc de lamaie, se sareaza si se pipereaza.
Se toaca leurda si se framanta cu 100g unt, pesmet, sare, coaja de lamaie.
Amestecul se repartizeaza deasupra pestelui si se coc la cuptor cca 20 min.
Se servesc cu orez.
Alte retete cu peste:
Macrou in folie la cuptor
Peste marinat
Crema de peste cu hrean
Cred că aveți cu toții o tigaie pe care o considerați perfectă; cea cu care vă place să lucrați, cea în care ați...
Clătite delicioase cu unt de arahide și migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.